facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ξεμπλοκάρει η 6η δόση, “ικανοποίηση” εκφράζει το Βερολίνο για την επιστολή Σαμαρά

Το δρόμο για την εκταμίευση της 6ης δόσης άνοιξε η επιστολή του Αντώνη Σαμαρά προς τους δανειστές της χώρας, καθώς οι αντιδράσεις διεθνώς είναι θετικές. Εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε πριν από λίγο : «Είμαστε χαρούμενοι για την υποστήριξη της αντιπολίτευσης. Μαθαίνω ότι ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε επιστολή στους δανειστές.
Νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και να πείσουμε τους υπουργούς του Eurogrοup να πάρουν την απόφαση για την εκταμίευση της έκτης δόσης».
Προηγουμένως εκπρόσωπος της καγκελαρίου Μέρκελ είχε παραπέμψει στους παραλήπτες της επιστολής του κ. Σαμαρά ως αρμόδιους να αξιολογήσουν του περιεχόμενό της.
Σιγήν ιχθύος τηρεί το Παρίσι, με συνεργάτες του Νικολά Σαρκοζί να λένε ότι “το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να τοποθετηθεί η προεδρία”, ενώ και οι Βρυξέλλες δεν έχουν εκδηλώσει επίσημη αντίδραση, αλλά κοινοτικές πηγές παραπέμπουν στη συνεδρίαση του Eurogroup στις 29 του μήνα. Πάντως, η σιωπή των Βρυξελλών και των Παρισίων δείχνουν ότι και οι δικές τους αντιδράσεις είναι θετικές καταρχήν, οπότε ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης έχει ανοίξει…

zoomnews.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news