facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Συνελλήφθη ο Φράνκο Αλφόνσο για υπόθεση 250 κιλών χασίς!

Ο πρώην σύντροφος της Αννίτας Πάνια…
ανιψιός του σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη, τραγουδιστής και ηθοποιός, Φράνκο Αλφόνσο συνελήφθη…
ως μέλος διεθνούς κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις των αστυνομικών σε Ελλάδα αλλά και στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας!

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 250 κιλά χασίς που «ταξίδευαν» με νταλίκες ενώ……..

η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς στα κεντρικά του ΣΔΟΕ, βρίσκονται και ανακρίνονται κάποιοι από τους συλληφθέντες.

Ο 45χρονος ηθοποιός που συνελήφθη σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί στην περιοχή του Γαλατσίου, όπου και διαμένει, είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2010 στην εξωτική Αρούμπα, καθώς σε βαλίτσα που είχε διπλό πάτο έκρυβε 4 κιλά καθαρής κοκαΐνης.

Η ανακοίνωση του ΣΔΟΕ για την επιχείρηση- μαμούθ και τη σύλληψη του Αλφόνσο


Μετά από πολυήμερη παρακολούθηση και συντονισμένες ενέργειες των Ελληνικών Αρχών Δίωξης Ναρκωτικών και των αντιστοίχων της Ιρλανδίας και Μ. Βρετανίας, εξαρθρώθηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση η οποία εισήγαγε στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία τις οποίες στη συνέχεια με αυτοκίνητα φορτηγά – ψυγεία μετέφερε στην Μ. Βρετανία και στην Ιρλανδία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα συνελήφθησαν στην Ελλάδα (Ηγουμενίτσα και Αθήνα) ένας Ιρλανδός υπήκοος 36 ετών, ένας Έλληνας υπήκοος 40 ετών κάτοικος Αθηνών και ένας Ιταλός υπήκοος 46 ετών μόνιμος κάτοικος Αθηνών, ενώ κατασχέθηκαν 120 κιλά κάνναβης σε φορτηγό ψυγείο επιμελώς κρυμμένα σε νόμιμο φορτίο με πορτοκάλια το οποίο είχε προορισμό την Ιρλανδία, και 103 κιλά κάνναβης σε αποθηκευμένο χώρο στον Ασπρόπυργο, και 18 κιλά κάνναβης σε φορτηγό αυτοκίνητο στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο έτοιμα για μεταφορά.

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news