facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη:Έξι προσαγωγές και 161 κατασχέσεις για προϊόντα μαϊμού

Μεγάλη ήταν η συγκομιδή των προϊόντων μαϊμού κατά τις εξορμήσεις που πραγματοποίησε η δημοτική αστυνομία σε διάφορες περιοχές της πόλης σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΕΛΑΣ από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου.
Από τις εξορμήσεις κατασχέθηκαν 161 προϊόντα απομιμήσεις και
υπήρξαν και έξι προσαγωγές, σε μια συνέχεια της προσπάθειας να εξαλειφθεί το φαινόμενο των «σεντονιών» στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης.
«Συνεχίζεται από την Δημοτική Αρχή με τις καθημερινές επιχειρήσεις η προσπάθεια για την αντιμετώπιση του φαινομένου του παρεμπορίου, μία προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει από καιρό και θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη Καλυψώ Γούλα.
Όλες οι επιχειρήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας έγιναν με τη συνδρομή απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου και τα κατασχεθέντα προϊόντα απομίμησης καταστράφηκαν άμεσα. Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του νόμου, δίνεται στη Δημοτική Αστυνομία η δυνατότητα της άμεσης καταστροφής των προϊόντων απομίμησης, με το συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να διαφυλάσσεται η πλήρης καταστροφή και η μη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησής τους, ενώ ταυτόχρονα επιλύεται το πρόβλημα της εξεύρεσης χώρου για την αποθήκευση τους.

spnews.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news