facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφωνούν ότι δεν θα συγκυβερνήσουν


Απέρριψαν κάθε συζήτηση για συνεργασία και συγκυβέρνηση ο Ηλ.Μόσιαλος και ο Δημ.Σταμάτης απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις στη RealNews, με το δεύτερο μάλιστα να λέει χαρακτηριστικά: "Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά".

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας απέριψε τα σενάρια περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας, αλλά και παραίτησης του Γ.Παπανδρέου.


Σημείωσε επίσης ότι ο Σαμαράς δεν έχει δώσει δείγματα γραφής για εθνική συνεννόηση και τόνισε ότι "μια οικουμενική κυβέρνηση χωρίς προγραμματικές συγκλίσεις θα είναι μια ανεπιτυχής συγκόλληση προσώπων".

"Ο πρωθυπουργός δίνει μια ιστορική μάχη παίρνοντας στην πλάτη του αμαρτίες άλλων. Δεν φυγομάχησε όπως άλλοι, δεν εγκατέλειψε τη μάχη", σημείωσε. Εστειλε επίσης μήνυμα και εντός ΠΑΣΟΚ, καθώς σχολίασε ότι είναι θεμιτές οι φιλοδοξίες αλλά "όποιος βιάζεται, σκοντάφτει".

Από την πλευρά του ο σύμβουλος του προέδρου τη ΝΔ σε δικές του δηλώσεις αναφέρει ότι "δεν υπάρχουν κοινές βάσεις για συγκυβέρνηση".

Επαναλαμβάνει επίσης τη θέση Σαμαρά για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου, λέγοντας ότι "στη νέα πραγματικότητα διεθνώς τα περιθώρια μιας νέας επαναδιαπραγμάτευσης είναι υπαρκτά και αξιοποιήσιμα.

ethnos


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news