facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Στο έλεος την ληστών η Αθήνα...Mεγάλες οι ευθύνες του κ.Παπουτσή και της κυβέρνησης που αδιαφορούν παντελώς για την ασφάλεια των πολιτών


ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ...
Από την μια οι αδίστακτοι οπλισμένοι ληστές  και οι πολιτικοί της τρόικας και  από την άλλη οι πολίτες που είναι πια στα όρια της κατάθλιψης και έχουν παραδοθεί αμαχητί στις ορέξεις του οποιουδήποτε θέλει να "ασελγήσει" πάνω τους....

Πέντε ένοπλες ληστείες μέσα σε επτά λεπτά σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Κερατσίνι, ενώ από χτες το βράδυ μέχρι το πρωί καταγράφονται στο αστυνομικό δελτίο της Αττικής άλλες τέσσερις ληστείες και μία μεγάλη κλοπή σε κατάστημα με ασημικά.
Δείτε τι κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο σε λίγες ώρες.... 


Στο Κερατσίνι, οι ληστείες έγιναν σε τρία περίπτερα και δύο βενζινάδικα από τέσσερα άτομα που κινούνταν με δύο μοτοσικλέτες. Στο ένα περίπτερο μάλιστα οι δράστες χτύπησαν με τη λαβή πιστολιού τον περιπτερά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά. Το μπαράζ των ληστειών ξεκίνησε στις 4.46 από την οδό Σαλαμίνος 60, σε βενζινάδικο της ΕΤΕΚΑ, όπου οι δύο ένοπλοι άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με τη μοτοσικλέτα τους.

Ένα λεπτό αργότερα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες, στην οδό Σαλαμίνος, απέναντι από τη ΔΕΗ, χτύπησαν τον υπάλληλο περιπτέρου και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο υπάλληλος δεν επιθυμούσε να μεταβεί σε νοσοκομείο και του παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες.

Στις 4.51 και στις 4.53 έγιναν οι άλλες τρεις ληστείες, σε δύο περίπτερα που είναι δίπλα το ένα στο άλλο, στη συμβολή των οδών Εθνική Αντιστάσεως και Γκίκα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Shell, στη διασταύρωση Γρ. Λαμπράκη και λεωφόρου Σχιστού. Οι δράστες των ληστειών αναζητούνται.

Ενδιαφέρον έχουν και οι άλλες ληστείες, εκ των οποίων οι δύο είναι σε σπίτια και η άλλη σε τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.
Στις 3.19 τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε μονοκατοικία, στην οδό Αφροδίτης στο Π. Φάληρο, όπου μένουν 83χρονος και η σύζυγος του. Τους έδεσαν στο κρεβάτι, άρπαξαν περίπου 4.000 ευρώ κοσμήματα, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους με το οποίο διέφυγαν.
Στις 2.31, στη Νέα Φιλαδέλφεια, δύο άγνωστοι μπήκαν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τον ιδιοκτήτη και τον 19χρονο γιο του, όταν αυτοί ξύπνησαν και τους αντελήφθησαν, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, τα κινητά τους τηλέφωνα και μια φωτογραφική μηχανή και εξαφανίστηκαν.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έξω από το MALL στο Μαρούσι, σε χωματόδρομο, δύο ένοπλοι έβγαλαν τρία άτομα 23 ετών από το αυτοκίνητό τους, τους πήραν μικρό χρηματικό ποσό, τα κινητά τους τηλέφωνα και το όχημα, με το οποίο διέφυγαν.
Tο απόγευμα της Δευτέρας στο Περιστέρι, στην οδό Αναπαύσεως, άγνωστος με την απειλή όπλου άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό από σούπερ μάρκετ και διέφυγε.
Τέλος, το πρωί της Τρίτης διαπιστώθηκε διάρρηξη σε κατάστημα ασημικών στην οδό Δημοσθένους 124 στην Καλλιθέα. ‘Αγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας παραβίασαν την κύρια είσοδο και άρπαξαν ασημικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

eglimatikotita.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news