facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Αλαβάνος: «Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου, πρέπει να κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου»

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για την κυβέρνηση ο Αλέκος Αλαβάνος. «Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου, πρέπει να κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου» δήλωσε στον ΑΝΤ1.



“Σήμερα παρακολουθούμε μια κοινωνική καταστροφή θα έλεγα, και μια εθνική καταστροφή, και είναι πολύ μεγάλες ευθύνες, δεν λειτουργούν ως εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, λειτουργούν ως εκπρόσωποι των μεγάλων δυνάμεων της ΕΕ, των ξένων τραπεζών, των δανειστών της Ελλάδας, και δεν ξέρω παίρνοντας υπόψη ότι έχουν έρθει πια στη δημοσιότητα και στοιχεία αλλοίωσης στατιστικών στοιχείων, που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή τη θέση, δηλαδή να είναι στο επίκεντρο της παγκόσμιας κρίσης, εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ευθύνες” είπε. “Και πιστεύω ότι δεν θα αργήσει η στιγμή, που αυτούς που βλέπουμε κάθε μέρα στην τηλεόραση, ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Παπακωνσταντίνου, πρέπει να κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να λειτουργεί ως εκπρόσωπος των δανειστών».


Επίσης κατηγρόρησε την κυβέρνηση ότι “δεν έχει διαπραγματευτεί τίποτα, δεν μπορεί να διαπραγματευτεί τίποτα”. “Κατά τη γνώμη μου η κυβέρνηση Παπανδρέου θα σταθεί δίπλα σε κυβερνήσεις όπως του Γούναρη ή του Τσολάκογλου, που έχουν δημιουργήσει καταστροφή άλλης κλίμακας, και σε άλλες συνθήκες στον ελληνικό λαό” τόνισε. “Και η απαλλαγή από αυτή την πολιτική είναι ζωτική. Δεν μπορεί μια χώρα να βγει από την κρίση χωρίς να υπάρχει δυναμικό ανάπτυξης. Δεν μπορεί δυναμικό ανάπτυξης να υπάρχει όταν δεν υπάρχει ζήτηση από την κοινωνία”.

zoomnews.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news