facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Νέες προσαγωγές για τη ληστεία στο Ελ. Βενιζέλος

Ακόμη δυο άτομα προσήχθησαν στην Ασφάλεια ύποπτα για τη συμμετοχή στη ληστεία του αεροδρομίου στην κατοχή των οποίων βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 293.880 ευρώ καθώς και ένα πιστόλι τύπου replica.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ενώνουν ένα, ένα τα κομμάτια του παζλ της κινηματογραφικής ληστείας που έγινε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο αεροδρόμιο των Σπάτων.


Εκτός από τους δυο προσαχθέντες στην Ασφάλεια βρίσκονται ήδη και εξετάζονται ακόμη τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, που είχαν προσαχθεί αργά το βράδυ της Παρασκευής. Πληροφορίες ανέφεραν ότι έχουν βρεθεί σε διαμέρισμα των Εξαρχείων, τα μισά περίπου χρήματα της ληστείας.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν δύο πιστόλια, 802 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, 50 δεσμοταινίες τραπεζών, 739.530 ευρώ, 8,990 λίρες Αγγλίας, 31.000 δολάρια, άλλα 16.000 ευρώ χωριστά, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και πολλά κινητά τηλέφωνα.

Μάλιστα ερευνάται το ενδεχόμενο στην υπόθεση να εμπλέκονται άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το διαμέρισμα στα Εξάρχεια φέρεται να ανήκει στον έναν από τους δύο άνδρες που προσήχθησαν, αλβανικής καταγωγής, ενώ πληροφορίες θέλουν να υπήρχε εσωτερική πληροφόρηση για το μεγάλο κόλπο όπως και επίσης εμπλοκή προσώπων υπεράνω πάσης υποψίας.

Τα τρία στοιχεία

Η αστυνομική έρευνα οδηγήθηκε στα ίχνη των τριών προσαχθέντων, από την ψηφιακή ανάλυση του υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες του Ελευθέριος Βενιζέλος, από την κατάθεση του οδηγού ταξί που μετέφερε τον ληστή από τα Σπάτα στην Αθήνα αλλά και το τηλεφώνημα που έκανε την Παρασκευή άγνωστος άνδρας στο υποκατάστημα ο οποίος υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε το τμήμα διαχείρισης ακίνητης περιουσίας της τράπεζας και ενημέρωσε ότι θα γινόταν ανακαίνιση στα γραφεία.

Αν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να δέσουν την υπόθεση και να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τους τρεις προσαχθέντες, οι ίδιοι τηρούν αρνητική στάση αρνούμενοι οποιαδήποτε εμπλοκή στην κινηματογραφική ληστεία του αεροδρομίου.

Επισήμως η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχουν προσαχθεί πέντε άτομα χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές οι ταυτότητες των δραστών αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.
protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news