facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Τα μάσησε ο Παπουτσής για τις αγριότητες των ΜΑΤ

Με γενικόλογες επισημάνσεις περί των δικαιωμάτων των πολιτών και δίχως να απαντήσει στο ερώτημα αν δόθηκε εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να εκκενώσουν το Σύνταγμα χρησιμοποιώντας ωμή βία κατά ανυποψίαστων πολιτών, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο κ. Παπουτσής.



Προσερχόμενος στην Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν μπόρεσε να αποφύγει το ασφυκτικό πρέσινγκ των δημοσιογράφων με αφορμή τις θλιβερές εικόνες των ξυλοδαρμών μαθητών, συνταξιούχων, γυναικών και δημοσιογράφων και αρκέστηκε να διαβεβαιώσει πως είχε δοθεί εντολή στην αστυνομία για ένδειξη αυτοσυγκράτησης και σεβασμού απέναντι σε όλους τους πολίτες.


«Για τον κάθε πολίτη, η αστυνομία έχει υποχρέωση να σέβεται το δικαίωμά του να διεκδικήσει» ισχυρίστηκε ο κ. Παπουτσής και συμπλήρωσε: «Οι εντολές που έχουν πάρει οι αστυνομικοί από την ηγεσία τους, από το Αρχηγείο της αστυνομίας είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση παντού. Τα υπόλοιπα είναι θέματα διοικητικής έρευνας και διοικητικών ευθυνών. Αυτές θα αποδοθούν από την Αστυνομία. Όσον αφορά, όμως, την κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παραμένουμε στην ίδια κατεύθυνση, σεβασμός των δικαιωμάτων των πολιτών με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τελεία και παύλα»».

paraskhnio.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news