facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Μητσοτάκης: Βαρύ λάθος το δημοψήφισμα

"Είμαι έκπληκτος και αγανακτισμένος" δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ για την απόφαση του πρωθυπουργού να προτείνει δημοψήφισμα για τη νέα δανειακή σύμβαση, χαρακτηρίζοντας την ενέργειά αυτή ως μια "πράξη ακραίας ανευθυνότητας και παραλογισμού".


"Πρόκειται για βαρύ λάθος που θα πληρωθεί" είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και πρόσθεσε ότι μοναδική του ελπίδα είναι να πέσει η κυβέρνηση, κάτι που όπως είπε μπορεί να γίνει μόνο από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
"Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδα πλέον δεν είναι οικονομικό αλλά πολιτικό" ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός και εκτίμησε ότι εάν οδηγηθούμε σε φάση εμφυλίου, τότε θα χρειαστεί μισός αιώνας μέχρι να ξαναπάρει το μπροστά το κράτος.

Ασκησε επίσης σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι "ήταν αδέξια και απέτυχε στο έργο της", ενώ σημείωσε ότι η μόνη λύση που μπορεί να υπάρξει για την έξοδο από την παρούσα συγκυρία, θα ήταν ο σχηματισμός κυβέρνησης επειγούσας ανάγκης, υποστηρίζοντας ότι εκλογές δεν μπορούν να γίνουν μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία για τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

ethnos.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news