facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Στη φυλακή τα ανθρωπόμορφα κτήνη με τα καλάσνικοφ

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά τις απολογίες τους στον 14ο τακτικό ανακριτή τα πέντε από τα έξι φερόμενα ως μέλη της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, που σκόρπιζαν τον τρόμο στην Αθήνα, καθώς πέρα από τις ληστείες που διέπρατταν, κακοποιούσαν τα θύματά τους.


Αντίθετα, ελεύθερη με όρους -απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της- αφέθηκε η 16χρονη.

Η νεαρή κοπέλα, που αντιμετωπίζει κατηγορία για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, διατηρούσε δεσμό με τον φερόμενο ως αρχηγό της οργάνωσης, Αλέξανδρο Πέπα.

Ο τελευταίος, ενώπιον του ανακριτή, αρνήθηκε τον ηγετικό ρόλο που του αποδίδεται, ενώ ζήτησε «συγγνώμη» από τα θύματα των έξι ληστειών, στις οποίες παραδέχθηκε ότι συμμετείχε. Όπως υποστήριξε, δεν συμμετείχε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος γυναίκας θύματος, διότι αντιμετώπιζε προβλήματα στύσης, λόγω σοβαρής χειρουργικής επέμβασης την οποία είχε υποβληθεί.

Στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή υποστηρίζει για την ασέλγεια εις βάρος Ουκρανής που διέμενε στη Γλυφάδα, στο σπίτι της οποίας τα μέλη της συμμορίας είχαν εισβάλει: «Δεν την ανάγκασα με κανέναν τρόπο να πιάσει το γεννητικό μου μόριο, καθώς εδώ και πέντε περίπου μήνες, μετά από ένα σοβαρό χειρουργείο στα γεννητικά μου όργανα έχω σοβαρά προβλήματα στύσης, από τα οποία έχει διαταραχθεί σημαντικά η ψυχολογία μου. Συνεπώς αρνούμαι τη συμμετοχή εις βάρος της».

Κανένας όμως και τους κατηγορούμενους που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες για το βιασμό δεν παραδέχθηκε συμμετοχή σε τέτοιες ενέργειες.

Τέλος, η 16χρονη στην απολογία της αρνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε συμμετοχή στις ληστείες και το μόνο που παραδέχθηκε ήταν ότι γνώριζε ότι ο σύντροφος έκανε μικροκλοπές.
protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news