facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Στον εισαγγελέα την Παρασκευή ο Δ. Κουσελάς

Κλήση από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη έλαβε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, ο οποίος καλείται να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε με αφορμή ισχυρισμούς που φέρεται να διατύπωσε στη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με αναξιοποίητη λίστα φοροφυγάδων.


Ο κ. Κουσελάς θα είναι ο πρώτος από τους μάρτυρες της προκαταρκτικής εξέτασης, σχετικά με όσα ειπώθηκαν για συμφέροντα που δεν ήθελαν τη δημοσιοποίηση της λίστας με τους 3.800 μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου.

Ο πρώην υπουργός ωστόσο φαίνεται πως αναδιπλώνεται, αφού ήδη, σε δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα, τόνιζε: «Δεν δήλωσα ποτέ ότι διαθέτω λίστα με φοροφυγάδες πολύ περισσότερο ότι έδωσα τέτοια λίστα στο Μέγαρο Μαξίμου».

Την ύπαρξη τέτοιας λίστας φοροφυγάδων, που να έχει παραδοθεί από τον κ. Κουσελά στο υπουργείο Οικονομικών, διέψευσε και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να εξεταστεί αν έχουν διαπραχθεί από μη πολιτικά πρόσωπα αξιόποινες πράξεις, όπως αυτή της απιστίας.
star.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Βόμβες Κουσελά κατά Παπακωνσταντίνου! “Έφυγα από την κυβέρνηση, επειδή κυνηγούσα τους μεγαλοοφειλέτες!”

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη λίστα που «έπνιξε» ο Παπακωνσταντίνου


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news