facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Καταψήφισε στην επιτροπή το άρθρο 37 η Λούκα Κατσέλη

Κλυδωνίζεται η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Από αλλεπάλληλους βομβαρδισμούς κλυδωνίζεται η συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ καθώς την ώρα που ο κ. Θωμάς Ρομπόπουλος υπέβαλλε την παραίτησή του στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο,
στην επιτροπή Οικονομικών η κυρία Λούκα Κατσέλη καταψήφισε το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου, ενώ ο κ. Δημήτρης Βαρβαρίγος ανέφερε ότι «καλούμαστε να νομοθετήσουμε υπο καθεστώς εκβιασμού»!

«Ελπίζω να έρθουν οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να το ψηφίσω στην Ολομέλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κατσέλη.

«Δεν υπάρχει αλλαγή στάσης από την κυβέρνηση και έτσι η στάση μου δεν έχει αλλάξει και είναι δεδομένη. Αν κάνουμε αυτή την αλλαγή με τις κλαδικές θα δώσουμε το σήμα στην αγορά να πέσουν οι μισθοί κατά 20% με αποτελέσματα ύφεση και μη εκτέλεση των στόχων του προϋπολογισμού», πρόσθεσε.

Πριν καταλαγιάσει η σκόνη από τις ρουκέτες Ρομπόπουλου, Κατσέλη, την σκυτάλη πήρε ο βουλευτής Ζακύνθου με το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Βαρβαρίγος, ο οποίος είπε ότι « Καλούμαστε να νομοθετήσουμε υπό καθεστώς εκβιασμού. Εκφράζω την άποψη μου σε διαφορετική βάση και περιμένω αύριο από τον Πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας» αφήνοντας με αυτό τον τρόπο ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το νομοσχέδιο, στην περίπτωση που δεν πεισθεί από την ομιλία του πρωθυπουργού.
protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news