facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Δήλωση-καταπέλτης ΕΒΕΑ: Ανθελληνική η ομιλία του πρωθυπουργού!

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, σχολιάζοντας την συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στο πλαίσιο της ΔΕΘ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:



«Η απόφαση για την επιβολή νέων δυσβάστακτων τελών στην ακίνητη περιουσία, αποτελεί άλλη μια απόδειξη της πλήρους αναξιοπιστίας και αφερεγγυότητας της κυβέρνησης. Πλέον κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σ’ αυτήν την κυβέρνηση, που καθημερινά αυτοδιαψεύδεται.
Δυστυχώς ο πρωθυπουργός σήμερα, με την παρουσία του και τα λεγόμενα του έσβησε κάθε ελπίδα για καλύτερες μέρες. Προέβη σε έναν ανθελληνικό λόγο, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα δυσβάστακτα και άκρως αναποτελεσματικά μέτρα που μας επιβάλλουν οι δανειστές μας. Κατά τον Έλληνα πρωθυπουργό, σχεδόν για το σύνολο των προβλημάτων αυτής της χώρας ευθύνονται οι πολίτες της και όχι τα ακραία κερδοσκοπικά παιχνίδια και οι βάρβαρες επιθέσεις από τους διεθνείς κερδοσκόπους.


Και το χειρότερο όλων είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει ούτε χάρτη ούτε πυξίδα και βαδίζει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Από τη μια ο πρωθυπουργός υπεραμύνεται της μείωσης του κράτους και της ανάπτυξης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και από την άλλη δηλώνει σοσιαλιστής και οραματίζεται το «σουηδικό μοντέλο» με φορολογικούς συντελεστές 60%-70% όπως ο ίδιος δήλωσε στη συνέντευξη τύπου.


Σήμερα οι επιχειρήσεις δεν άκουσαν ούτε ένα αναπτυξιακό μέτρο, παρά μόνο τις ίδιες υποσχέσεις περί ανάπτυξης που δεν βασίζονται πουθενά. Η αγορά έχει στεγνώσει από ρευστό, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη, οι θέσεις απασχόλησης μειώνονται δραματικά, η κατανάλωση βρίσκεται στο ναδίρ, καθημερινά θεσπίζονται αντικίνητρα για την ιδιωτική πρωτοβουλία.


Και ενώ το επιχειρηματικό τοπίο στην χώρα μας θυμίζει βομβαρδισμένη περιοχή και η κοινωνική συνοχή έχει διαρραγεί, ο πρωθυπουργός δηλώνει υπερήφανος για την κυβέρνηση του και συνεχίζει να αποποιείται των ευθυνών του, δηλώνοντας ότι φταίνε οι προηγούμενοι.


Η κατάσταση είναι στο μη περαιτέρω».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news