facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ σαμποτάρει την εφεδρεία

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ


Δίκυκλα, αυτοκίνητα και απορριμματοφόρα "κατεβάζει" στο κέντρο την Τρίτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, δίνοντας οδηγίες για "φρένο" στην αποστολή στοιχείων στην κυβέρνηση.
Καταλήψεις Δημαρχείων, μπλόκα στους δρόμους, συγκεντρώσεις και τελικά συμμετοχή στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 5 Οκτωβρίου.


Χωρίς τέλος μοιάζει ο Γολγοθάς που έχουν να ανέβουν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Αττικής λόγω των αλλεπάλληλων κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.
Το έμφραγμα στους δρόμους την Δευτέρα θα επαναληφθεί και τις επόμενες ημέρες, αρχής γενομένης από την Τρίτη, και όχι μόνο λόγω της 48ωρης απεργίας των ταξί.
Οι εργαζόμενοι στους Δήμους αποφάσισαν σειρά δυναμικών κινητοποιήσεων, καθώς πλησιάζει η 24ωρη πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την επόμενη εβδομάδα. Οπως ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ:
την Τρίτη (27/9) θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας με δίκυκλα, απορριμματοφόρα και άλλα δημοτικά οχήματα, με αφετηρία τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην οδό Καρόλου 24 στην Πλατεία Καραϊσκάκη.
την Τετάρτη (28/9) θα πραγματοποιηθούν συμβολικές καταλήψεις των Δημαρχείων (από 11.00 ως το τέλος του ωραρίου), αλλά και κεντρικών σημείων του οδικού δικτύου για μισή ώρα (12.00 - 12.30) το μεσημέρι. Παράλληλα, υπάλληλοι των Δήμων θα πάνε στο υπουργείο Οικονομικών για να κάψουν συμβολικά τα τελευταία "ειδοποιητήρια" που έλαβαν.
την Πέμπτη (29/9) η ΠΟΕ-ΟΤΑ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ, με συνέλευση (15.00 στο Θέατρο Ορφέας), συλλαλητήριο (18.00, πλατεία Κλαυθμώνος) και πορεία προς τη Βουλή.
την Παρασκευή (30/9) θα γίνει νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ θα είναι σε εξέλιξη η 24ωρη πανελλαδική απεργία για τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ".
από το Σάββατο 1/10 και μέχρι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τα μέλη της σε αποχή από κάθε υπερωριακή εργασία και από τη Δευτέρα σε κατάληψη όλων των δημοτικών γκαράζ, αλλά και των Χ.Υ.Τ.Α.
Δολιοφθορά στην διαδικασία της εφεδρείας
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ και στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουν οι δημοτικοί υπάλληλοι τις διαδικασίες προκειμένου να εφαρμοστεί η εφεδρεία που προωθεί η κυβέρνηση.
Οι συνδικαλιστές ουσιαστικά δίνουν οδηγία για άμεσο και δυναμικό μπλόκο, προκειμένου να μην υλοποιηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.
Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, όταν γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει αίτημα προς Δήμο για αποστολή στοιχείων ή καταλόγων με ονόματα, που σχετίζονται με την εργασιακή εφεδρεία, "αυτόματα καταλαμβάνεται το Γραφείο Προσωπικού και δεν χορηγείται καμία τέτοια βεβαίωση".
ethnos.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news