facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΣΠΙΛΟΙ «ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ» ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΝΟΜΟΥ»

Γράφει η Σοφία

Τελικά ο Άρειος Πάγος αποδεχόμενος το γεγονός ότι τα στοιχεία δείχνουν ισχυρότατες ενδείξεις για την τέλεση της εσχάτης προδοσίας διαβίβασε στη βουλή το ραβασάκι.



Η μήνυση διαβιβάστηκε με τον τρόπο που έχει προβλέψει το συστηματάκι της κλεπτοκρατίας για να εξασφαλίζει πάντα τον εαυτό του. Χρησιμοποιήθηκε το άρθρο 86 του εκτρωματικού νόμου περί (μη) ευθύνης υπουργών τον 3126/2003, ο οποίος προτάθηκε επί υπουργίας Πετσάλνικου από τον γνωστό «έγκριτο» συνταγματολόγο υπουργό –ζογκλέρ –ισορροπιστή καιchef της νομικής γαστρονομίας Ευάγγελο Βενιζέλο! Και υπερψηφίστηκε φυσικά και από τη μείζονα αντιπολίτευση….


Ο γιατρός Αντωνίου αισθάνεται δικαίωση γιατί η μήνυσή του απεδείχθη βάσιμη παρά τις αντίθετες κατηγορίες όσων ήθελαν να την θάψουν και την χαρακτήριζαν «προδήλως αβάσιμη».


Και τώρα μπαίνουν στο προσκήνιο οι δηλώσεις των «πνευματικών ανθρώπων»!


Ξέρετε… αυτών που αλώνισαν τους προηγούμενους μήνες τα πάνελ αναλύοντας το παράνομο του μνημονίου και ξεσηκώνοντας τα πλήθη να επαναστατήσουν… με τρόπο που ποτέ δεν θα θίξει όσους παρανόμησαν.


Για δείτε τι δηλώνει ο πνευματικός άνθρωπος Χρυσόγονος και οι λοιποί «πνευματικοί» και «έγκριτοι» συνταγματολόγοι που τόσο καλά υπηρέτησαν το σύστημα ώστε τους έδωσε «έγκριση»!


«Δεν νοείται σε καμιά περίπτωση σύμφωνα με το άρθρο 61 του Συντάγματος ποινική δίωξη κατά βουλευτή για γνώμη ή ψήφο που έδωσε κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Επομένως η μήνυση που υποβλήθηκε κατά των βουλευτών που ψήφισαν Μνημόνιο και Μεσοπρόθεσμο είναι προδήλως αβάσιμη!


Για τους υπουργούς υπάρχει ποινική ευθύνη, ενώ για τους βουλευτές όχι, παρά μόνο αν οι πράξεις τους τελέστηκαν έξω από την άσκήση των καθηκόντων τους. Για οτιδήποτε είπαν ή ψήφισαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους δεν τους αναγνωρίζεται ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.»


Καταλάβατε;;;; Οι βουλευτές είναι το μόνο επάγγελμα σε αντίθεση με όλο το υπόλοιπο σύμπαν όπου ο ΤΕΛΩΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ!!!!


Αναρωτιόμαστε πότε μπήκε στο ελληνικό Σύνταγμα άρθρο που να ορίζει κάτι τέτοιο, μην ανακαλύψουμε ότι μπήκε σε καμιά αναθεώρηση που έγινε υπό τον «πνευματικό» κο Κασιμάτη…


Και για να κολακέψει και τον «κυρίαρχο λαό», μετακυλίοντας τις ευθύνες των βουλευτών για τις πράξεις τους ο «έγκριτος» κος Χρυσόγονος προσθέτει «Είναι σα να ζητήσουμε από ψηφοφόρους που ψήφισαν τις προηγούμενες εκλογές πασοκ, το λόγο γιατί ψήφισαν το συγκεκριμένο κόμμα» .


Είδατε με τι τέχνη προσπαθεί να χειραγωγήσει και να συσπειρώσει όσους ψήφισαν πασοκ το 2009; Είδατε πώς σπέρνονται τα ζιζάνια και διαιρούνται οι πολίτες;; Σας ζητάνε το λόγο τους λέει…


Τους ζητάνε το λόγο κύριε Χρυσόγονε για όσα έκαναν οι βουλευτές χωρίς να τους ρωτήσουν; Σοβαρά μιλάτε;;;


Αυτό είναι επιστημονική ανάλυση;;;


Οι ψηφοφόροι του πασοκ νόμιζαν ανοήτως, όπως απεδείχθη, ότι «λεφτά υπάρχουν» ότι είναι «κυρίαρχος λαός» και ότι η κυβέρνηση είναι εδώ για να υπηρετεί κι όχι για να υπηρετείται.


Οι έγκριτοι συνταγματολόγοι που έτρεχαν πίσω απ’ τα βρακιά του αναρμόδιου και οι κακές γλώσσες λένε και αμαρτωλού, ΣΤΕ για κρίνει αν είναι συνταγματικό το μνημόνιο βγάζουν λάδι τους βουλευτές.


Η «Αντίσταση» στο μνημόνιο (και ποτέ στη δανειακή) αρχίζει και τελειώνει με ανώδυνες γιορτούλες και ομιλίες στα προπύλαια.


Για αυτούς τους «έγκριτους» συνταγματολόγους δεν στοιχειοθετείται κανένα ποινικό αδίκημα από την ψήφο του βουλευτή.


Αυτός είναι ο «πνευματικός κόσμος» της χώρας και οι «ταγοί» που θέλουν και να μας καθοδηγήσουν.


Όλοι οι επαγγελματίες έχουν ευθύνη και μπορούν ανά πάσα στιγμή να διωχθούν νομικά και αντιμετωπίσουν ποινικές συνέπειες για παραβάσεις ή παραλείψεις ή βλάβες που προκάλεσαν κατά την επαγγελματική τους δραστηριότητα ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!


Δηλαδή, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ οι ψηφοφόροι όταν πάμε και ψηφίζουμε κάποιον για να γίνει βουλευτής ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ουσιαστικά για ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Αυτό μας λένε οι έγκριτοι του συστήματος.


Μα πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε ένα σύστημα στο οποίο εμείς θα τιμωρούμαστε επειδή υπάρχουμε και κάποιοι θα αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς, θα υπερψηφίζουν «νόμους» που αποτελούν εσχάτη προδοσία ασύδοτα κι ατιμώρητα;
ΣΧΕΤΙΚΟ:Ο Χαλκιδέος γιατρός, Δ.Αντωνίου μήνυσε τη βουλή και το ΔΝΤ, για εχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας
olympia.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news