facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μαρτύριο την Τρίτη οι μετακινήσεις - Διαβάστε ποιοί θα απεργήσουν

-Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τρίτη και την Τετάρτη τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ μετά από απόφαση των γενικών συνελεύσεων των εργαζομένων τους.
-48ωρη απεργία στις 27 και 28 εφοριακών και τελωνειακών



Κανονικά θα κινηθούν την Τρίτη ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Τραμ, ενώ αντιθέτως ακινητοποιημένο θα παραμείνει το Μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτό αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία.


Για την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα κινηθεί κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς, αφού θα ακινητοποιηθούν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ για 48 ώρες, ενώ τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Προαστιακός θα παραμείνουν ακινητοποιημένα για 24 ώρες.


Χειρόφρενο θα τραβήξουν την Τετάρτη και την Πέμπτη οι ιδιοκτήτες ταξί.


Την Τετάρτη οι αυτοκινητιστές προγραμματίζουν και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μεταφορών στις 11:00


Επίσης
Σε 48ωρη απεργία στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι ομοσπονδίες των εφοριακών, των τελωνειακών και των συλλόγων υπουργείου Οικονομικών.


Η απόφαση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ελήφθη «μετά την υπαναχώρηση της κυβέρνησης από τα υπεσχημένα σχετικά με τη μη περαιτέρω μείωση των αποδοχών μας και σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη επίθεση στους Δημοσίους Υπαλλήλους (εργασιακή εφεδρεία, απολύσεις, διάλυση υπηρεσιών)».


Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί παναττική συγκέντρωση των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών στην πλατεία Κοραή και στη συνέχεια πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news