facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης

Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο στις 10:30 το πρωί, ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα. Ο μεγαλοπαράγοντας της ΠΑΕ Καβάλα, κρυβόταν σε βίλα στο Σούνιο. «Είμαι πολιτικός κρατούμενος και θύμα του συστήματος», δήλωσε έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.



Σε βάρος του κατηγορούμενου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9ου Τακτικού Ανακριτή από τον περασμένο Ιούνιο, για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος μεταξύ των οποίων και αυτής για εγκληματική οργάνωση.


Η σύλληψη έγινε έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ενώ το ένταλμα αφορά στις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση η οποία εμπλέκεται σε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου.




Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε εξαφανιστεί όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, ενώ είχε συλληφθεί ο γιος του Σταύρος, ο οποίος, όμως, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.


Μάλιστα, δικάστηκε από τα αθλητικά δικαστήρια ερήμην και τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.


Η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη του Ψωμιάδη, χωρίς όμως να τον κατονομάζει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε.


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο Μάκης Ψωμιάδης είχε εντοπιστεί εδώ και δέκα ημέρες στην περιοχή και παρακολουθείτο από την Ασφάλεια Αττικής και από κλιμάκιο στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το οποίο κατέγραφε τις τηλεφωνικές του συνομιλίες, μέχρι που διαπιστώθηκε ότι διέμενε σε βίλα στην περιοχή του Σουνίου.


Χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε με ακρίβεια ότι επρόκειτο για τον καταζητούμενο και σήμερα αποφασίστηκε να γίνει έφοδος στη βίλα, κατά την οποία συνελήφθη. Ο Ψωμιάδης ήταν μόνος του στο σπίτι και δεν έφερε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Όταν εισέβαλαν οι στυνομικοί, εκείνος έβλεπε τηλεόραση.
Η βίλα, η οποία είχε νοικιαστεί σε άλλο όνομα, βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στο Σούνιο.


Ο Ψωμιάδης έχει μεταφερθεί και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.


Δηλώσεις Ψωμιάδη στη ΓΑΔΑ


Εμφανώς αδυνατισμένος και με γένια εμφανίστηκε στην ΓΑΔΑ ο Μάκης Ψωμιάδης, φορώντας τζιν παντελόνι, ένα κοντομάνικο μπλε πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια. Μάλιστα τις χειροπέδες που φορούσε, έχοντας τα χέρια του μπροστά, τις κάλυπτε με μία ζακέτα.


Κατά την είσοδό του, έκανε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι πολιτικός κρατούμενος της κυβέρνησης και θύμα του συστήματος».


Παράλληλα έκανε λόγο για σκευωρία και πλεκτάνη σε βάρος του, ενώ απαντώντας στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίστηκε έως τώρα στις Αρχές είπε ότι περίμενε πρώτα να ξεκαθαρίσει η ιστορία.


«Είναι μια πλεκτάνη του συστήματος. Τα στημένα είναι ένα παραμύθι. Είναι μια πλεκτάνη σε βάρος μου» ανέφερε σε έντονο ύφος.


Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας


Ύστερα από συντονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), την 16.45 ώρα σήμερα, συνελήφθη, εντός μονοκατοικίας στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στην Ανάβυσσο Αττικής, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9ου Ανακριτή Αθηνών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου.
tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news