facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Επικίνδυνα κέντρα παραπληροφόρησης αλά Ίμια!Τι δήλωσε ο ΥΕΘΑ.

Το πολεμικό κλίμα που επίμονα προσπαθούν να δημιουργήσουν συγκεκριμένοι κύκλοι αξιποιώντας συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης από το πρωί,κατήγγειλε ο ΥΕΘΑ Π. Μπεγλίτης.



Κάποιοι κάνουν τα ίδια ακριβώς εγκληματικά λάθη που είχαν διαπραχτεί και στη κρίση των Ιμίων .Κι ως γνωστόν τη πρώτη φορά είναι λάθος. Τη δεύτερη ηλιθιότητα,αν και στο ΥΕΘΑ δεν δέχονται αυτη την άποψη και μιλούν για πιο “πονηρά” πράγματα.


Ο Π.Μπεγλίτης αναφερόμενος στις …πολεμικές πληροφορίες που επίμονα μεταδίδονται από το πρωί είπε:


Η ευθύνη την οποία πρέπει να επιδεικνύουμε νομίζω ότι δεν μπορεί να συσκοτισθεί από διάφορες πληροφορίες, παραπληροφόρηση, κέντρα παραπληροφόρησης που τις τελευταίες μέρες αναδεικνύουν θα έλεγα ένα λόγο πάρα πολύ επικίνδυνο. Και επειδή μου δίνετε την ευκαιρία θέλω να ζητήσω από όλους από τα Μέσα Ενημέρωσης, από τους δημοσιογράφους να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Να είμαστε υπεύθυνοι, να υπερασπιζόμαστε βεβαίως το δημοσιογραφικό λειτούργημα έχοντας όμως κατά νου τα συμφέροντα της χώρας. Άρα λοιπόν η υπόθεση, τα ζητήματα τα χρήσιμα και ευαίσθητα αυτά ζητήματα δεν μπορούν να συνδέονται με όλα αυτά τα σενάρια παραπληροφόρησης που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες. Τα διαψεύδω κατηγορηματικά και θέλω ακόμη μια φορά να σας συστήσω ευθύνη, ψυχραιμία και σοβαρότητα.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news