facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Φραστική επίθεση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά Μόσιαλου

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκαν φραστικά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο, για τις χθεσινές τηλεοπτικές δηλώσεις του «εγώ μπήκα στην πολιτική το 2009 και έχω παραιτηθεί από όλα τα προνόμια».

 Ο βουλευτής Β Πειραιώς Γιάννης Διαμαντίδης του είπε «δεν είναι χώρος αυτός για σένα» όταν μπήκε στο εντευκτήριο των βουλευτών.


Ο κ. Διαμαντίδης του καταλόγισε ότι με τις δηλώσεις του προσβάλει υπουργούς και βουλευτές χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του απαράδεκτες. «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία, απολογούμαστε στον κόσμο κι έρχεσαι εσύ και μιλάς για βουλευτικά προνόμια» συνέχισε ενώ σε εντονότερο τόνο η βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη «Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Είσαι ανεπιθύμητος στο Εντευκτήριο. Εδώ είναι χώρος... προνομιούχων βουλευτών».


Ανάμεσα στα σχόλια που ακούστηκαν κατά του κυρίου Μόσιαλου από βουλευτές του κόμματος του ήταν ότι «δεν μπορεί οι κηπουροί να βγαίνουν και να μιλούν για προνόμια».


Μετά το επεισόδιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μόσιαλος αποχώρησε και συνοδευόμενος από τον Γ.Ελενόπουλο, από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, κάθισε για λίγο στο καφενείο της Βουλής, από όπου στη συνέχεια αποχώρησε και ο Πρόεδρος της Βουλής Φ.Πετσάλνικος παρενέβη στο κλίμα πυροσβεστικά.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news