facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Γιάννης Βούρος: «Δεν παραιτούμαι»

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Βούρος προκειμένου να διαψεύσει τα σενάρια περί παραίτησής του, τα οποία όμως ο ίδιος καλλιέργησε.



Συγκεκριμένα, ο κ. Βούρος αναφέρει για την κρίσιμη απογευματινή ψηφοφορία της τροπολογίας για το ειδικό τέλος στα ακίνητα ότι: «Ψηφίζω με καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου. Δίνω μια ακόμα ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει. Ελπίζω από εδώ και πέρα η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε εμένα και την ψήφο μου».


Να σημειωθεί ότι, οι τελευταίες τοποθετήσεις του βουλευτή είχαν θορυβήσει το Μέγαρο Μαξίμου με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος να ζητήσει συνάντηση μαζί του.


Το τετ α τετ έγινε χθες και σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βούρος εξέφρασε την δυσφορία του για τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης, καθώς και την έντονη πίεση που δέχεται από τους ψηφοφόρους του, πρόσθεσε όμως ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης.
newsbomb.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news