facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μέσα στη βδομάδα οι συμβάσεις παραχώρησης σε ΟΠΑΠ και Ελ. Βενιζέλος

Το ασφυκτικό πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων που πρέπει να ακολουθήσει η κυβέρνηση για να είναι εντός των στόχων που συμφωνήθηκαν με την τρόικα πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα και έτσι
όπως είπε ο αρμόδιος γενικός γραμματέας Γ. Χριστοδουλάκης “υπάρχει μια δέσμευση της χώρας να φέρει περίπου 5 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του έτους και για αυτό το λόγο έχουμε προγραμματίσει κάποιες συναλλαγές, οι οποίες είναι πολύ υψηλής ποιότητας και δεν στηρίζονται τόσο πολύ στον επιχειρηματικό κύκλο”
Έτσι εντός της εβδομάδας αναμένονται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τις συμβάσεις παραχώρησης του αεροδρομίου της Αθήνας και ανανέωση της σύμβασης παραχώρησης των παλιών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και πώληση αδειών για τα λεγόμενα video lotary terminal».
Ο κ. Χριστοδουλάκης είπε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ πως « από εκεί και πέρα έχουμε προγραμματίσει τη ΔΕΠΑ, τα Ελληνικά Πετρέλαια, ΟΠΑΠ, επέκταση αδειών κινητής τηλεφωνίας στις συχνότητες του κράτους και είναι η διαδικασία του λεγόμενου sales and lease back ορισμένων κρατικών κτιρίων» δίνοντας έτσι και μια εικόνα για το ποιες κινήσεις θα γίνουν αμέσως μετά.
Όσο για την έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, υπογράμμισε πως έχουν επιταχυνθεί οι διαδικασίες με την εγκατάσταση χρηματοοικονομικών συμβούλων και συμπλήρωσε «Αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι νομικοί σύμβουλοι και πιστεύω ότι μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν και οι τεχνικοί σύμβουλοι όσον αφορά το real estate. Αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώνεται 100 % η τεχνική ομάδα που οδηγεί το project.»

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news