facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μόσιαλος: Υποψήφιοι για εφεδρεία όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι

Μόσιαλος: Υποψήφιοι για εφεδρεία όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι«Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ανεξάρτητα αν ανήκουν σε υπηρεσία που κλείνει ή δεν κλείνει, συγχωνεύεται ή δεν συγχωνεύεται είναι υποψήφιοι για εφεδρεία!».



Τάδε έφη ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας σήμερα στη ΝΕΤ.


Παραλήρημα αντιφάσεων για ΕΡΤ


Ο κ. Μόσιαλος πάντως έδωσε την εικόνα ότι δεν ξέρει τι του γίνεται αναφορικά με την ΕΡΤ.


Αφού χαρακτήρισε φορολογία το ανταποδοτικό τέλος, κάνοντας λόγο για πολυδιάσπαση των καναλιών που επιδοτούνται από τον έλληνα πολίτη, αναφέρθηκε στη χαμηλή τηλεθέαση.


«Κλείνετε το κανάλι, επειδή αποτυγχάνει το πρόγραμμα και δεν αλλάζετε τον διευθυντή» του επισήμανε ο δημοσιογράφος για να λάβει από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο την απάντηση: «Βεβαίως, η ΕΡΤ δεν είναι δημόσια, είναι κρατική».


Ο κ. Μόσιαλος υπέδειξε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους της πρωινής εκπομπής: «Να δείξετε το διευθυντή της βιβλιοθήκης της Βέροιας».


«Μα το έχουμε κάνει, μας κάνετε υποδείξεις;» απάντησε ο Κώστας Αρβανίτης, εκφράζοντας έκπληκτος την απορία του.


Σε ένα επόμενο παραλήρημα αντιφάσεων, ο κ. Μόσιαλος είπε: «Δεν έχω ακούσει κανένα να μιλάει για τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα», την ώρα που ο ίδιος ως υπουργός ΜΜΕ δεν κάνει απολύτως τίποτα για τον τυφώνα που πλήττει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αντίθετα έχει παγώσει το σχετικό νομοσχέδιο.


Κατά τα άλλα ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι τα 300 εκατομμύρια ευρώ είναι τεράστιο ποσό για την ΕΡΤ, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι δεν δίνει ποσοστό τηλεθέασης πάνω από 12%.


«Στην Αγγλία με 60 εκατομμύρια πληθυσμό, υπάρχει μόνο το BBC1 και το BBC2, και κάνουν μια χαρά ενημέρωση» είπε ο Μόσιαλος, ενώ στην επισήμανση περί Πολιτισμού, απάντησε: «Ο Πολιτισμός δηλαδή προσφέρεται από ένα μόνο Κανάλι που το βλέπουν ελάχιστοι, και μάλιστα σε ηλικίες άνω των 60;».


Γνωστοποίησε τέλος ότι το κλείσιμο της ΕΤ1 συζητήθηκε και έχει αποφασιστεί και δεν είναι υπό διαπραγμάτευση.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news