facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Σημαντικές αποφάσεις για την Ελλάδα προαναγγέλει η Γαλλία

Προτάσεις για την ενίσχυση του αγώνα κατά των «κερδοσκοπικών επιθέσεων» που στόχο έχουν τη ζώνη του ευρώ, δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει ο γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν.
Θα ληφθούν «ισχυρές» αποφάσεις για την Ελλάδα και τις τράπεζες, προανήγγειλαν κυβερνητικές πηγές στο Παρίσι. 

«Πρέπει να λάβουμε ισχυρές αποφάσεις για την Ελλάδα και τις τράπεζες αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε πριν η Γερμανία υιοθετήσει την Πέμπτη το σχέδιο διάσωσης», ανέφερε η κυβερνητική πηγή στη Γαλλία. 

Το γερμανικό κοινοβούλιο θα αποφασίσει την Πέμπτη για τη διεύρυνση των αρμοδιοτήτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας(EFSF). Το σχετικό σχέδιο νόμου αναμένεται να ψηφιστεί. 

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, δήλωσε ότι θα διατυπωθούν προτάσεις για να ενισχυθεί ο αγώνας κατά των κερδοσκοπικών επιθέσεων που στόχο έχουν την ευρωζώνη. «Αναμένουμε την Πέμπτη την ψηφοφορία στο γερμανικό Κοινοβούλιο για το σχέδιο υποστήριξης της Ελλάδας, το οποίο εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, η προσπάθεια που αναλάβαμε.Μόλις αυτό επιτευχθεί, και ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, θα υποβάλλουμε τις προτάσεις για την ενίσχυση του αγώνα», τόνισε ο επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης. 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news