facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΕΡΤ φλερτάρει με αγωγή δεκάδων εκατ. ευρώ

Φλερτάρει με αγωγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ η διοίκηση της ΕΡΤ και μάλιστα για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Ναι, καλά διαβάσατε. Τα... τζιμάνια φέρονται να βραύβευσαν υποψήφιο σχέδιο για site το οποίο είναι πιστή (όταν λέμε πιστή εννοούμε 100%) αντιγραφή του site του BBC! Δε το πιστεύετε; Δείτε το...




Είναι τουλάχιστον οφθαλμοφανές (για έναν πεντάχρονο) ότι το υποψήφιο και βραβευμένο από τη διοίκηση site είναι κόπια από το BBC!

Την μεγάλη απάτη (για την οποία μάλιστα εκτός από το βραβείο, προβλέπεται και χρηματικό πρόστιμο) αποκάλυψε το blog anergoidimosiografoi.

Από την ΕΡΤ ανακοινώθηκε και το ύψος του χρηματικού βραβείου. Μπράβο, λοιπόν, στον κύριο Γεώργιο Καλοκαίρη, ο οποίος κατάφερε να τσεπώσει 5.000 ευρώ για να κάνει copy paste στον κώδικα του bbc και απλά να... μεταφράσει τις κατηγορίες ενημέρωσης. Όχι κι άσχημα για δουλειά μιας ώρας!!!

Και το ακόμη πιο σοβαρό της ιστορίας είναι ότι αν η ΕΡΤ αποφασίσει να υιοθετήσει αυτό το project ως τη νέα ιστοσελίδα της, σίγουρα θα έχει μεγάλο νομικό πρόβλημα με το BBC, αφού θεωρείται τουλάχιστον βέβαιο ό,τι οι Βρετανοί θα διεκδικήσουν αποζημίωση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων, που σίγουρα θα ανέρχεται σε δεκάδες εκατ. ευρώ!

Ας δούμε, λοιπόν, τους υπόλοιπους που πήραν χρήματα, που έκατσαν κι έφτιαξαν από το μηδέν σελίδες χωρίς αντιγραφές και... κλεψιές.

2. Το δεύτερο βραβείο απονέμεται στον κ. Δημήτριο Σερέτη, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 3.000 (τρεις χιλιάδες) ευρώ.

3. Το τρίτο βραβείο στην κυρία Σταματίνα Νερούτσου, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 1.000 (χίλια) ευρώ.

Επίσης, η ΕΡΤ προσφέρει στους νικητές του Διαγωνισμού, τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης, για διάστημα έξι μηνών, στα τμήματα Γραφιστικής της εταιρείας. Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (www.ert.gr).

Μέλη της επιτροπής:

Ιλιάδου Ιφιγένεια – Web Designer (Διεύθυνση Πολυμέσων ΕΡΤ Α.Ε)

Καλεσάκη Αρετή- Υπεύθυνη Χορηγιών & Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΕΡΤ Α.Ε

Πολίτης Τέρρυ- Graphic Designer- Art Director (Tμήμα Προβολής Γ.Δ Τηλεόρασης ΕΡΤ Α.Ε

Αλήθεια, τα μέλη της επιτροπής που υπογράφουν την απομονομή των σχετικών βραβείων, που φέρουν όλους αυτούς του μεγάλους και... ψαρωτικούς τίτλους, έχουν μπει ποτέ τους στο internet; Έχουν σερφάρει ποτέ τους σε κάποιο από τα μεγάλα site του εξωτερικού; Εκτός κι αν δεν ξέρουν.... αγγλικά, οπότε δεν ξέρουν ούτε ούτι τι σημαίνουν στα ελληνικά και οι αγγλικοί τίτλοι που φέρουν!
planet-greece.blogspot.com

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news