facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος αστυνομικού για πλαστογραφία, λαθρεμπορία και άλλα αδικήματα

Ύστερα από αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε μετά από ανώνυμες καταγγελίες για επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικών που υπηρετούν στο Μαρκόπουλο, προέκυψε ότι ο 33χρονος Αρχιφύλακας -
που παλαιότερα υπηρετούσε στην περιοχή - διενεργούσε επιχειρηματικές και εμπορικές συναλλαγές, ως αφανής διαχειριστής, καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που εδρεύει στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη, ενώ χρησιμοποιούσε πολυτελές αυτοκίνητο, τύπου ΤΖΙΠ, μεγάλου κυβισμού, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες δοκιμαστικής κυκλοφορίας ( τύπου ΔΟΚ).


Χθες (14.09.11) το απόγευμα, ο Αρχιφύλακας, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών υποθέσεων, να οδηγεί το συγκεκριμένο όχημα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη και συνελήφθη. Το όχημα, που δεν έφερε κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο ιδιοκτησίας και προέλευσης, κατασχέθηκε ως προϊόν λαθρεμπορίας.


Σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, σε βάρος 33χρονου Αρχιφύλακα που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για πλαστογραφία στοιχείων κυκλοφορίας οχήματος, λαθρεμπορία ΙΧΕ πολυτελούς αυτοκινήτου, καθώς και για την άσκηση εμπορικής δραστηριότητας (ειδικό αδίκημα που αφορά στην Υπηρεσία).


Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 33χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news