facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

" Προτεραιότητα να σώσουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία" Σώπα κάλε !

Ποια ήταν η κατάσταση της Ελλάδας όταν ανέλαβε τα ηνία της ;
Ενδεικτικά σας λέω ότι το εξωτερικό χρέος μας ήταν 165% του ΑΕΠ ενώ του Λουξεμβούργου του Jean-Claude Juncker ήταν 4636% του ΑΕΠ !!!

Μετά από τιτάνιες προσπάθειες όμως, έπεισε τους πάντες ότι είμαστε χρεοκοπημένοι, διεφθαρμένοι, φοροφυγάδες, τεμπέληδες κλπ και στις 23 Απριλίου 2010, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής δηλαδή, μας ανακοίνωσε από το Καστελόριζο ότι μας έσωσε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τη χρεοκοπία (;;!!!). Το κλειδί της σωτήριας; Η δανειακή σύμβαση που σύναψε με τη ΤΡΟΙΚΑ.
Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2011, θέλει πάλι να μας " σώσει " από τη χρεοκοπία, ακολουθώντας μάλιστα την ίδια "πετυχημένη" συνταγή η οποία μόνο το 2010 προκάλεσε μείωση του εθνικού εισοδήματος ( ΑΕΕ ) κατά 5 δις ευρώ, αύξηση του δημόσιου χρέος κατά 29,9 δις ευρώ και 181.670 επιπλέον άνεργοι. Ποια είναι η συνταγή ;; Φόροι, φόροι και πάλι φόροι. Και γιατί; Για να πληρώσουμε τους δανειστές.


ΜΟΝΟ ΠΟΥ κ. Παπανδρέου,
βάση του Συντάγματος, η Ελλάδα είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και όχι πρωθυπουργική μονοκρατορία ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι η δανειακή σας σύμβαση είναι ανυπόστατη ! You know ? Κοινοβουλευτική Δημοκρατία = έγκριση από το Κοινοβούλιο. Εσείς όμως δεν τη περάσατε από εκεί τη συμφωνία σας με τους δανειστές … Εν αγνοία του Ελληνικού Κοινοβουλίου τη συνάψατε ! Συνεπώς μη μας πείτε ούτε για υποχρεώσεις της Ελλάδας έναντι των δανειστών. Η Ελλάδα δεν έχει καμιά υποχρέωση. Εσείς έχετε. Πληρώστε τους.


Και κάτι άλλο. Μια που με τη Σύμβαση αυτή παραιτηθήκατε (παράνομα και ύπουλα) για λογαριασμό της Ελλάδας από τη ασυλία της χώρας, δηλαδή από τη εθνική της κυριαρχία και επειδή πολύ κάλα ξέρετε ότι "Αν αυξήσουμε τους φόρους στη μεσαία τάξη θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη, θα βαθύνουμε την ύφεση και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης ", σαφέστατα προκύπτει ότι αυτός που πραγματικά θέλει τη χρεοκοπία της Ελλάδας είσαστε εσείς και κανένας άλλος. Σας έκανα και σχετική μήνυση στις 18.06.2011 αν θυμάστε. Δηλαδή δε μπορείτε πια να επικαλείστε άγνοια ….




Για του λόγου το αληθές:




" ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ 8 ΜΑΪΟΥ 2010,




άρθ 14 ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ




παρ 1. Η παρούσα Σύμβαση καθώς και κάθε εξωσυμβατική υποχρέωση που τυχόν προκύψει από την παρούσα ή σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο.




παρ. 5 Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος». "
Η μήνυση εδω : http://www.scribd.com/doc/58389100/-ΕΓΚΛΗΣΗ

Χριστίνα Σαλεμή


freegreecenow.blogspot.com

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news