facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Αρκεί ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για να ξεριζώσει τη Siemens, αφού το σάπιο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί.

Οι “έγκριτοι δημοσιογράφοι” έγραφαν με “θλίψη” ότι η υποθεση Siemens θα κουκουλωθεί από το πολιτικό σύστημα και αυτό, έσπευσε να τους δικαιώσει.


Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το ΠΑΣΟΚ ήθελε η εξεταστική να γίνει επί των ημερών του, για να μπορέσει να κουκουλώσει τα πορίσματα της και να πάει στο κλασσικό “Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός” ντέρμπι της γελοιότητας ώστε να “καθαρίσει”. Φρόντισε όμως να απαξιώσει και την δικαστική έρευνα που θα έπρεπε να ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική, όπως είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση του “κουρασμένου” που είχε σφυροκοπήσει την εταιρεία σε όλα τα επιχειρησιακά μέτωπα.
Γι’ αυτό το θέμα, ετοιμάζουμε ειδικό αφιέρωμα την επόμενη εβδομάδα.


Πέραν όμως των λαδωμένων ή τρομοκρατημένων πολιτικών, η κύρια ευθύνη είναι της δικαιοσύνης. Διότι οπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και έναν χρόνο, αρκεί η επίκληση της απόφασης του δικαστηρίου του Μονάχου για τον Μαυρίδη, ώστε η Siemens να πεταχτεί έξω από την ΕΕ βάσει του κοινοτικού δικαίου. Τόσο απλά.


Όμως, 12 μήνες μετά, ΟΥΔΕΙΣ δικαστικός έχει ζητήσει αυτή την απόφαση που αποδεικνύει ότι το λάδωμα δεν ήταν “μαύρα ταμεία του Μαυρίδη” αλλά ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ SIEMENS. Τόσο απλά, χωρίς φανφάρες.


Απο την ερχόμενη εβδομάδα λοιπον, θα δείτε στοιχεία φωτιά που δεν έχουν ξαναβγει στην δημοσιοτητα για το πως ο πανικόβλητος Χριστοφοράκος έβγαλε όλα τα περιουσιακά του στοιχεία από την Ελλάδα και το όνομα του όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο στην Αμερική. Ποιοί δικηγόροι, επιχειρηματίες και άλλοι συμμετείχαν, ο ρόλος μεγάλης εταιρείας εισηγμένης στο χρηματιστήριο με έδρα έναντι της βουλής και άλλα πολλά. Μέχρι να λιώσουμε θα τους ξεφτιλίζουμε.         Περισσότερα στο olympia.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news