facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Υπόθεση Siemens:Κόρακας κοράκου μάτι βγαζεί;

Δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο Siemens - Την ταφόπλακα έβαλε το ΠΑΣΟΚ


Αναφερόμενος στο σκάνδαλο της Siemens αλλά και όσες υποθέσεις ήταν ανοιχτές ο πρωθυπουργός είχε πει: "Θα το φτάσουμε μέχρι τέλους ακόμα και αν χρειαστεί να ματώσουμε"

Τελικά κανείς δεν μάτωσε, κανείς δεν πόνεσε, κανείς δεν έμαθε και ούτε θα μάθει ποτέ αν σε πολιτικό επίπεδο τουλάχιστον κάποιοι έπαιξαν με τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου.

Σήμερα γράφτηκε η τελευταία πράξη της παρωδίας "'Ολα στο φως".
Το σκάνδαλο Siemens μπαίνει οριστικά στο αρχείο με την συμβολή της ίδιας της κυβέρνησης και των βουλευτών της.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισαν την πρόταση του κόμματός τους για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Siemens.

Συνολικά ψήφισαν 165 βουλευτές και το αποτέλεσμα για την παραπομπή του κ. Γιώργου Αλογοσκούφη έχει ως εξής: 130 υπέρ, 8 κατά, 9 «παρών», 7 λευκά και 11 άκυρα.

Για τον κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη ψήφισαν 128 υπέρ, 9 κατά, 10 «παρών», 6 λευκά και 12 άκυρα.

Το αποτέλεσμα θεωρείτο αναμενόμενο, καθώς στα τέλη Ιουλίου η Ολομέλεια είχε απορρίψει το αίτημα συγκρότησης τριμελούς δικαστικού συμβουλίου, το οποίο θα αποφαινόταν για την πρόταση κατηγορίας σε βάρος των πρώην υπουργών των κυβερνήσεων της ΝΔ.

Στην περίπτωση του κ. Αλογοσκούφη 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν την πρόταση του κόμματός τους, ενώ στην περίπτωση του κ. Μαρκογιαννάκη διαφώνησαν 21 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Αδικαιολογήτως απόντες ήταν οι : Δημήτρης Παπουτσής και Σάββας Εμινίδης, που επικαλέστηκαν πρόβλημα υγείας, ο κ. Θωμάς Ρομπόπουλος, η κυρία Βάσω Παπανδρέου και ο κ. Βασίλης Τόγιας, που έλειπε στο εξωτερικό.

Χρ. Μαρκογιαννάκης: Η φαρσοκωμωδία τελείωσε
«Σήμερα τελείωσε οριστικά μια 18μηνη φαρσοκωμωδία με την οποία έγινε προσπάθεια μείωσης μου και που ασφαλώς με ταλαιπώρησε σημαντικά», δήλωσε ο Χ. Μαρκογιαννάκης.

«Τελικά μπορεί οι πρωταγωνιστές της να γελοιοποιήθηκαν, η υπόθεση όμως του σκανδάλου της SIEMENS είναι σοβαρή και ελπίζω η Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της».

Αλογοσκούφης: Αθλια μικροκομματική προσπάθεια εμπλοκής μου

«H άθλια μικροκομματική προσπάθεια εμπλοκής μου στην υπόθεση Siemens με κατασκευασμένες και έωλες κατηγορίες σήμερα κατέρρευσε οριστικά. Η πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων αποτελούμενη από Βουλευτές όλων των πτερύγων την καταδίκασε για δεύτερη φορά.»
Κόρακας κοράκου μάτια βγαζεί;
πηγη

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news