facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο Πούτιν με μαύρα δερμάτινα καβάλα σε Harley...

Οι πολιτικοί συνήθως ξεκινούν την προεκλογική τους καμπάνια με μία ομιλία, με μία περιοδεία δίνοντας χειραψίες με τον απλό κόσμο ή με μία «αυθόρμητη» φωτογραφία που φιλούν τρυφερά ένα μωράκι…



Στην περίπτωση όμως του ρώσου πρωθυπουργού αυτά όλα είναι πολύ ξεπερασμένα… Έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία ως αρχηγός μιας «συμμορίας» μηχανών.


Φορώντας μαύρα ρούχα ο «born to be wild» Πούτιν, κάθεται πάνω σε μία τρίκυκλη Harley Davidson και ηγείται του φεστιβάλ μοτοσυκλετιστών στο λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας Νοβοροσίσκ στην Ρωσία. Μάλιστα ο ρώσος πρόεδρος αποκαλούσε τους μοτοσυκλετιστές που τον ακολουθούσαν «αδέρφια»


«Θέλω να μιλήσω σε εσάς, αδελφοί. Είναι σημαντικό ότι δεν ξεχνάμε τους ήρωες του παρελθόντος» είπε στο προσυγκεντρωμένο πλήθος.


Κατά την διάρκεια την πολιτικής του καριέρας ο ρώσος πρωθυπουργός έχει βγάλει πολλές εκκεντρικές φωτογραφίες οι οποίες προσθέτουν το κάτι της στο προφίλ του.


Για παράδειγμα η φωτογραφία που χωρίς να φορά μπλούζα ιππεύει ένα άλογο, ή έχει πάει για κυνήγι , του έχουν δώσει το παρατσούκλι «alpha dog» από αμερικανικούς διπλωματικούς κύκλους.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news