facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Αθίγγανοι τραυμάτισαν αστυνομικό στην Αταλάντη

Θύμα επίθεσης από 10 Αθίγγανους έπεσε ένας Αστυνομικός στην Αταλάντη. Οι δράστες, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν απρόκλητα τον αστυνομικό του Τμήματος Αταλάντης, προκαλώντας του σωματικές βλάβες στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα. Ο άτυχος αστυνομικός εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας και μετέβη σε καταυλισμό , στην περιοχή Άγιος Ιωάννης – Αταλάντης,
όπου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά προκειμένου να συνδράμει σε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το οποίο βρισκόταν στον χώρο για την κατάσβεση αυτής. Οι κατηγορούμενοι, κάτω από την επήρεια μέθης, επιτέθηκαν και προπηλάκισαν επίσης δύο άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκαλώντας τους ελαφρές σωματικές βλάβες ενώ προξένησαν υλικές ζημιές στο περιπολικό όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις της Α.Δ. Φθιώτιδας, οι οποίες ενήργησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης, προέβησαν σε προσαγωγές υπόπτων ατόμων και συνέλαβαν τους δέκα Αθίγγανους, οι οποίοι αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες, ενώ γίνονται αναζητήσεις για έναν ακόμη συνεργό τους. Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πείτε με ρατσιστή ή ότι άλλο θέλετε, αλλά πρέπει να δοθεί μία λύση με αυτό το πρόβλημα που λέγεται γύφτοι (και όχι αθίγγανοι ή τσιγγάνοι ή ότι άλλο θέλετε)
Δε μπορεσαν να αφομοιωθουν σε καμια κοινωνια
Αχρηστη βρωμικη και κομπογιαννικη ρατσα που το μονο που ξερει ειναι να κλεβει και να ζητιανευει
Βάλτε τους στη Βουλή...!!!

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news