facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Και τεμπέληδες και... αλκοολικοί οι Έλληνες!!!

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα… Μετά την ρετσινιά των «τεμπέληδων», από την λατρεμένη Γερμανίδα Καγκελάριο, Α. Μέρκελ ήρθε να μας προστεθεί και η ταμπέλα των… αλκοολικών (τεμπέληδων)!



Ο νέος χαρακτηρισμός ανήκει στον Τσέχο πρωθυπουργό, Πετρ Νέκας, ο οποίος δήλωσε σήμερα: «Οι Έλληνες δεν δουλεύουν, κάθονται όλη μέρα, πίνουν ούζο και πρέπει να βγουν από
την ΕΕ»!


Το πιο πιθανό είναι μην έπεσαν στα χέρια του οι έρευνες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά τους αντίστοιχους χαρακτηρισμούς από την κ. Μέρκελ. Σύμφωνα με τα στοιχεία προηγούμενων μηνών είμαστε πιο σκληρά εργαζόμενοι από τους Γερμανούς. Αλλά ποιος τολμάει να τα βάλει με την Frau θα μου πείτε…


Και σαν να μην έφτασε αυτή η δήλωση-που έκανε έξαλλο τον Έλληνα πρωθυπουργό- ήρθε και ο τσέχος πρόεδρος να πει ότι το δάνειο είναι… δώρο, γιατί η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να εξοφλήσει ποτέ.


«Το λεγόμενο δάνειο προς την Ελλάδα δεν είναι μια βοήθεια που έχει ανάγκη η χώρα αυτή. Δεν είναι εξοφλητέο. Είναι ένα δώρο που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Ελλάδα, αλλά αντίθετα θα την οδηγήσει στην απομάκρυνση από μια πραγματική λύση, που είναι τόσο αναγκαία», υποστήριξε, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα ήταν και καταστροφή» να μειωθεί ο αριθμός των μελών της ευρωζώνης!


Πάντως, ο κ. Παπανδρέου απάντησε για τις δηλώσεις: «Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα, για μια Ευρώπη που θέλει να πιστεύει στη συνεργασία των λαών, που έχει περάσει Παγκόσμιους Πολέμους, που έχει ρίξει τα τείχη, να προσπαθούν να δημιουργήσουν νέα τείχη, τέτοιου είδους...Η Ελλάδα, τα δύο τελευταία χρόνια, πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο την οποία επιβάρυναν τόσο οι δικές μας αμαρτίες όσο και το δυσμενές ευρωπαϊκό και διεθνές πολιτικό και οικονομικό κλίμα».


http://radiogamma.blogspot.com

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news