facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ευτυχώς το θυμήθηκαν!!! Τη Δευτέρα η ανακοίνωση των βάσεων

Ανακοινώνονται τη Δευτέρα οι βαθμολογικές βάσεις για την είσοδο των υποψηφίων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, όπου αναμένεται μεγάλη πτώση, στην πλειονότητα των τμημάτων.

Επίσης από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι από Δευτέρα 29/08/2011 στις 08:00 θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.



Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από το πρωί της ίδιας μέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).


Ταυτόχρονα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Η μεγαλύτερη πτώση αναμένεται στα τμήματα του δεύτερου και τέταρτου πεδίου, που περιλαμβάνουν φυσικομαθηματικές σχολές και σχολές των Πολυτεχνείων, αλλά πτώση εκτιμάται ότι θα υπάρξει και σε σχολές με μεγάλη ζήτηση όπως οι νομικές. Στα παιδαγωγικά τμήματα κυρίως της περιφέρειας η πτώση εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 1.000 μόρια.
Στο δεύτερο και τέταρτο επιστημονικό πεδίο οι μεγαλύτερες πτώσεις εκτιμάται ότι θα ξεκινούν από 700 μόρια και στα περιφερειακά θα ξεπερνούν τα 1300.
Στο τρίτο πεδίο, αναμένεται πιθανόν μικρή πτώση στις ιατρικές σχολές της περιφέρειας, ίσως και πολύ μικρή στις κεντρικές.
Στο πέμπτο πεδίο, αναμένεται μεγάλη πτώση των βάσεων, η οποία στο κέντρο θα ξεπερνά τα 300 μορια και στην περιφέρεια κατά περιπτώσεις θα ξεπερνά και τα 1.000.

Φοιτητική στέγη και φθηνή ενοικίαση χωρίς μεσιτική προμήθεια StudentHouse.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news