facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Λεφτά υπάρχουν… αλλά μόνο για Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχες


Συμβαίνει μόνο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Είναι το μοναδικό Συμβούλιο πανελλαδικά, όπου επί επτά μήνες οι σύμβουλοι πηγαινοέρχονται στις συνεδριάσεις, χωρίς να τους καλύπτουν τα έξοδα για τις μετακινήσεις τους (καύσιμα).

Μέχρι προχθές από τη διοίκηση της Περιφέρειας τους έλεγαν ότι δήθεν το θέμα είναι διαδικαστικό επειδή δεν έχουν προσωπικό.
 Μόνο που στις άλλες Περιφέρειες τα απλά διαδικαστικά θέματα τα λύνουν εν ριπή οφθαλμού, προκειμένου να ασχολούνται με τα μεγάλα.
Στην Κομοτηνή μάλλον ούτε τα μικρά λύνουν, ούτε και τα μεγάλα...»

Έλεγαν στους συμβούλους πως κανένας από τη διοίκηση δεν έχει πάρει ούτε ένα Ευρώ.
Αλλά προτού ένα μήνα, κατέφθασαν οι παχυλοί μισθοί του Περιφερειάρχη, των οκτώ Αντιπεριφερειαρχών και του Προέδρου του Συμβουλίου. Όχι για έναν, αλλά και για τους έξι μήνες, που ήταν απλήρωτοι.

Μαζεμένα λεφτά για τις διακοπές! Γι αυτό ίσως και τελευταία δεν γκρινιάζουν… Αφού εμείς, η διοίκηση, είμαστε μια χαρά, τι μας νοιάζει για τους συμβούλους;
Οι σύμβουλοι, ας πληρώνουν τα πήγαινε – έλα από τη τσέπη τους.

Αποφάσισα να γνωστοποιήσω δημόσια όλα αυτά, για να γνωρίζει ο κόσμος της περιοχής, πως λειτουργεί η διοίκηση, μέσα στους κόλπους της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης. Ποια είναι η θέση όλων αυτών που διοικούν και ποια η αντιμετώπιση των συμβούλων τους.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Γ.Κ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news